Ποδοσφαιριστής της Χάποελ Τελ Αβίβ για τα επόμενα δύο χρόνια είναι με κάθε επισημότητα ο Λουκάς Βύντρα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Ισραήλ.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών μπορεί να πέρασαν από… σαράντα κύματα, ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός τα «βρήκε» με τη Χάποελ και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, μετά από δύο χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λεβάντε.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε επιφυλάξεις για τη ζωή στη χώρα, ωστόσο ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ, πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον πρόεδρο του συλλόγου και υπέγραψε για δύο χρόνια.

Μάλιστα, ο Βύντρα τόνισε στους ανθρώπους της ομάδες πως σκοπεύει να τους ανταποδώσει την επιμονή που έδειξαν για να τον αποκτήσουν.

«Καλή επιτυχία» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Χάποελ που «ανέβασε» την είδηση και στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook.

Από την άλλη, ο Βύντρα, είπε: «Είμαι χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια της Χάποελ Τελ Αβίβ. Εκτιμώ τις προσπάθειες που έχει κάνει η ομάδα για να με αποκτήσει. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αμίρ Καμπίρι, ο οποίος είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος.

Είναι η σειρά μου να ανταποδώσω στην ομάδα τις προσπάθειες και την αξιόλογη επένδυση. Θα κάνω τα πάντα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να φέρω την ομάδα εκεί που θέλει και χρειάζεται να βρίσκεται».