Εκκληση στους διαφωνούντες να "συνέλθουν" έστω και την τελευταία στιγμή έκανε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι για πρώτη φορά υπάρχει αριστερή, ριζοσπαστική κυβέρνηση στην χώρα και την Ευρώπη και είναι «unfair» τα ίδια τα στελέχη της να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης.

«Κι εμένα με πίκρανε και τον Πρωθυπουργό ακόμη περισσότερο, παρόλα αυτά είναι σύντροφοί μου ακόμη και τους κάνω έκκληση την τελευταία στιγμή να επανέλθουν, να συνέλθουν, να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση είναι διαφορετική, η Αριστερά είναι στην κυβέρνηση, δεν είναι αντιπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Φλαμπουράρη, «οι επιλογές είναι ή φεύγεις από την κυβέρνηση ή αγωνίζεσαι μέσα σε αυτές τις συνθήκες να διευκολύνεις αυτούς που πλήττονται περισσότερο».

Για εκλογές

Για το ενδεχόμενο εκλογών είπε ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν ετοιμάζεται για εκλογές και ότι προέχει το κλείσιμο μιας όσο το δυνατόν συμφερότερης για το λαό συμφωνίας.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση θα επανεξετάσει την κατάσταση και θα πάρει τις αποφάσεις της μετά την ψήφιση της συμφωνίας. «Αν έχουμε ισχυρή κυβερνητική πλειοψηφία γιατί να πάμε σε εκλογές», επισήμανε.

Απέκλεισε, πάντως, το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή κυβέρνησης προσωπικοτήτων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από