Στο Πάρκο Ελευθερίας βρέθηκε το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για την κατάρρευση της δικτατορίας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ).

Ο κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκε από τη χήρα του αείμνηστου Σπύρου Μουστακλή και το Προεδρείο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών της επταετίας στον χώρο του πρώην στρατοπέδου «ΕΑΤ-ΕΣΑ» και στα κελιά όπου βασανίστηκαν οι αντιστασιακοί Σπύρος Μουστακλής και Αλέκος Παναγούλης.

Γεύμα προς τιμήν των Πολιτικών Αρχηγών, θα παραθέτει στις δύο το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Στο γεύμα θα παρακαθήσουν o Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης απο το Ποτάμι, εκ μέρους του ΚΚΕ, λόγω απουσίας του Δημήτρη Κουτσούμπα, ο Θανάσης Παφίλης, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Είναι βέβαιο ότι στο γεύμα -που δεν θα τηρηθούν πρακτικά- θα κυριαρχήσουν οι συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις και τους νέους συσχετισμούς όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί.