Η στάση των ΑΝΕΛ χθες στη Βουλή απορρέει από την απόφαση να προταχθεί το συμφέρον της χώρας και να μην μπει ο ελληνικός λαός σε περιπέτειες τόνισε η εκπρόσωπός του, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του Mega η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε ότι «νομίζω ότι περιμένουμε να δούμε από την πλευρά των δανειστών εάν θα αποδεχθούν την πρόταση που έστειλε η ελληνική πλευρά για να προχωρήσει η διαδικασία και να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει μια συμφωνία η οποία θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερο έντιμη για τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες».

Και πρόσθεσε: «Οι ΑΝΕΛ όπως ξέρετε πάντοτε σε κάθε περίπτωση προτάσσουν το συμφέρον της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Είναι γεγονός ότι όλοι μας έχουμε προβληματιστεί, όλοι ανησυχούν. Υπήρξαν σαφέστατα βουλευτές οι οποίοι είχαν κάποιες επιφυλάξεις και νομίζω ότι είναι απόλυτο δικαίωμά τους. Αλλά τελικά αποφάσισαν ότι θα έπρεπε με δεδομένη βεβαίως και τη στάση αρκετών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να προτάξουν το συμφέρον της χώρας και να μην ψηφίσουν ένα όχι βάζοντας τη χώρα σε περιπέτειες και κυρίως τους Έλληνες πολίτες σε περιπέτειες».

Τέλος η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε ότι «θα πρέπει να δούμε καταρχήν ποια συμφωνία θα υπάρξει γιατί από τους δανειστές έχουμε πικρή εμπειρία. Από εκει και πέρα κάθε φορά ανάλογα με το τι έρχεται στη Βουλή οι ΑΝΕΛ θα συναποφασίσουν και θα πράττουν ανάλογα προτάσσοντας πάντα το συμφέρον της χώρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από