Λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ από τη Θεσσαλονίκη στη Βαρκελώνη!Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο πάουερ φόργουορντ του Άρη, ο οποίος δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης

πρόταση για επέκταση του συμβολαίου τουως το 2018, έχει στα χέρια του προσφορά από την Μπαρτσελόνα για τετραετή συνεργασία για ένα εκατ. ευρώ, με όρο μέσα στο νέο συμβόλαιο για NBA out.

Μάλιστα, στα δημοσιεύματα επισημαίνεται ότι ο Βεζένκοφ έχει στο υπάρχον συμβόλαιο με τον Άρη ρήτρα μετακίνησης σε άλλη ομάδα έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι το δημοσίευμα της «encestando.es», το οποίο θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του πάουερ φόργουορντ από την Μπαρτσελόνα, καταβάλλοντας τη σχετική ρήτρα, μαζί με αυτή του Πάου Ρίμπας της Βαλένθια.

«Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στην υπογραφή με τον Βεζένκοφ. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ βουλγαρικής υπηκοότητας υπήρξε μία από τις αποκαλύψεις του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Άρη και είχε πολλές προσφορές. Φαίνεται, όμως, ότι είναι έτοιμος να δεσμευτεί με την Μπαρτσελόνα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.