Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Φερνάντο Γοδόι, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό. Ο αργεντινός μέσος έστειλε χθες υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, διάρκειας δύο χρόνων. Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο μεταξύ, ο Ατρόμητος αναζητεί αμυντικό χαφ, καθώς ναυάγησε η περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο (έμεινε στην Τενερίφη). Ετσι, έχει στρέψει το ενδιαφέρον στον Γρηγόρη Μάκο ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Ανόρθωση.

Στη γνωστή για αυτόν αγορά της Αργεντινής έχει στραφεί ο Αστέρας Τρίπολης, που αναζητεί τον αντικαταστάτη του Μάρτιν Ρόλε. Η ομάδα της Τρίπολης έχει ξεχωρίσει τον 25χρονο Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τίγκρες. Η περίπτωση πάντως θεωρείται δύσκολη, καθώς η Ντιναμό είχε δώσει 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Η ελληνική ομάδα συζητεί κυρίως την περίπτωση δανεισμού.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνιο είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου. Ο 23χρονος βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε πέρυσι επτά γκολ σε 33 παιχνίδια με τη Χόφενχαϊμ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Φιρμίνιο θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και η γερμανική ομάδα θα πάρει 25 εκατ. ευρώ.