Ο Ολυμπιακός άρχισε ήδη να σχεδιάζει την επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ με τους ιδιοκτήτες Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να έχουν συνάντηση με τον Μπράιαν Ντάνστον όπου του κατέθεσαν την πρότασή τους, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τα είπε με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος είχε ζητήσει να συνομιλήσει μαζί του πριν πάρει την απόφασή του για παραμονή στους Ερυθρόλευκους.

Σε καμία από τις δύο υποθέσεις δεν υπήρξε τελική απάντηση, ωστόσο όπως φαίνεται και οι δύο βρίσκονται σε καλό δρόμο…

Σε ότι αφορά τον Ντάνστον, ο Αμερικανός κλήθηκε στο γραφείο των Αγγελόπουλων, οι οποίοι, μια ημέρα μετά την επίσημη πρόταση που έγινε στον σέντερ της ομάδας τους από την Αναντολού Εφές, του κατέθεσαν τη δική τους. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ενώ ο Ντάνστον θα απαντήσει όταν επιστρέψει από τις διακοπές του στο Ντουμπάι.

Στην υπόθεση Σλούκα, ο νεαρός γκαρντ είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας για να συζητήσουν τον ρόλο που θα έχει τη νέα σεζόν στην ομάδα, με τον παίκτη να επιθυμεί να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν την συνεργασία τους είναι δεδομένη και στα επόμενα ραντεβού παίκτη – διοίκησης την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις με τα μηνύματα να είναι θετικά…