Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έχουν στα χέρια τους βιογραφικά προπονητών και τις προσεχείς ημέρες θα επιλέξουν τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα.

Στην ερυθρόλευκη λίστα φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει δύο προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Ο έμπειρος Ισπανός Χουάντε Ράμος με θητεία σε Σεβίλλη, Τότεναμ, Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντνιεπρ. Μάλιστα κάθησε για τέσσερα χρόνια στον ουκρανικό σύλλογο (2010-2014) και όταν αποχώρησε η διοίκηση της Ντνιεπρ σε ανακοίνωση σημείωσε ότι «η Ντνιεπρ είναι ευγνώμων για μια καρποφόρα συνεργασία με τον Χουάντε Ράμος. Η ομάδα μας έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο υπό την ηγεσία του»!

Ο 60χρονος Ράμος έχει πλούσιο βιογραφικό και έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο UEFA με τη Σεβίλλη (2006, 2007), το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2006), το Κόπα ντελ Ρέι και το Σούπερ Καπ Ισπανίας το 2007.

Πάντως οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει καλές συστάσεις και για τον ισπανό τεχνικό της Μάλαγα Χάβι Γκράθια (έχει εργαστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα) και δεν αποκλείεται να επηρεάσει την τελική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακόμα στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο κόουτς της Ελτσε Φραν Εσκρίμπα, πρώην βοηθός του Κίκε Φλόρες σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια, Μπενφίκα.

ΕΞΤΡΕΜ. Δημοσιεύματα στη Γαλλία κάνουν λόγο για συμφωνία Ολυμπιακού – Μονπελιέ για τη μεταγραφή του εξτρέμ Αντονί Μουνιέ, έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ. Παράλληλα οι Γάλλοι αναφέρουν ότι ο αμυντικός Γιουσούφ Σαμπαλί θα καλύψει το κενό του Μαζουάκου ή του Ελαμπντελαουί!

Η υπόθεση της απόκτησης του Μπερμπάτοφ δεν έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και αναμένεται απάντηση από τον βούλγαρο.

Η Ιντερ φαίνεται να παίρνει το προβάδισμα για τη μεταγραφή του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ρομπέρτο, καθώς, όπως μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοσταθμός Onda Cero, κόλλησε η μετακίνηση του Βαλένθια γιατί οι δύο πλευρές δεν συμφωνούν στο οικονομικό.