Τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σαλαγιάννη, ανέδειξε πρώτο η καταμέτρηση των ψήφων που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία για τα νέα μέλη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο του Πανελληνίου, όπου και διεξάγονταν οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου του κόμματος.

Πρώτος σε ψήφους ήρθε ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης και ακολούθησαν οι: Ανδρέας Σπυρόπουλος, Μιχάλης Κατρίνης, Δημήτρης Καρύδης, Γιώργος Βασιλόπουλος, Λευτέρης Κατσικαρέας, Θανάσης Χειμωνάς και Γιάννης Μανιάτης. Όπως διαβεβαιώνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη η ανανέωση της νέας Κεντρικής Επιτροπής θα αγγίξει το ποσοστό του 50%.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα πρώτα 130 ονόματα δεν θα αποτελέσουν αυτομάτως και την σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς βάση του καταστατικού του κόμματος θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι ποσοστώσεις των γυναικών και των ομογενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εφορευτική Επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει τη Δευτέρα, ώστε αργά το βράδυ να δημοσιευθεί η τελική λίστα των νέων μελών.