Ο Αστέρας κατάφερε να νικήσει 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν μέτρια, κατάφερε, όμως, να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη στο γκολ του Δημήτρη Κουρμπέλη στο 66′ .

Μέτριο ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας αγωνίστηκε με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Γκορμπούνοφ. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και απείλησε περισσότερο την άμυνα των γηπεδούχων.

Η πιο καλή ευκαιρία ανήκε στην ομάδα του Νίκου Νιόπλια (19′). Ο Μαρσελίνιο από πλάγια θέση αριστερά, δέχθηκε την πάσα του Καραμάνου και με δυνατό σουτ προς την κλειστή γωνία υποχρέωσε τον Θεοδωρόπουλο σε δύσκολη επέμβαση..

Στο β’ μέρος ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και πίεσε την άμυνα του Ατρόμητου. Κατάφερε μάλιστα στην πρώτη καλά οργανωμένη επίθεση του ν’ ανοίξει το σκορ.

Στο 66′ ο Νίκο Φερνάντες εκτέλεσε φάουλ και ο Κουρμπέλης στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε ν’ αντιδράσει. Ο Νιόπλιας έριξε στο παιχνίδι του Ναπολέονι, Παπάζογλου και Μπρίτο κάνοντας πιο επιθετικό το παιχνίδι της ομάδας του, η οποία πίεσε για την ισοφάριση, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων άντεξε.

Ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Φερνάντεθ, Κουρμπέλη, Παντελιάδη – Δημούτσο, Κιβρακίδη, Κοντοέ.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (74′ Ζησόπουλος), Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης (77′ Αλόκο), Ιγκλέσιας, Ρόλε (64′ Μούκαμ), Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Δημούτσος, Αγκουαζί (69′ Ναπολεόνι), Καραμάνος (77′ Παπάζογλου), Ούμπιντες (72′ Μπρίτο), Μαρσελίνιο.