Μία νίκη μακριά από τον τίτλο είναι τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο, καθώς επικράτησαν 10-9 στα πέναλτι της Βουλιαγμένης στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ.

Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια τέλειωσε 6-6. Στη διαδικασία των πέναλτι αστόχησαν για τη Βουλιαγμένη οι Ρουμπέση (δοκάρι) και Β. Διαμαντοπουλου (απέκρουσε η Χ. Διαμαντοπούλου). Ετσι, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και το προβάδισμα με 2-0 στη σειρά των τελικών. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ. Στα πλέι οφ των ανδρών: ιστορική πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, καθώς νίκησε 9-7 και στο δεύτερο ματς τον Εθνικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικούς πλέι οφ. Οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό ο οποίος νίκησε και στο δεύτερο ματς τη Βουλιαγμένη (10-5). Οι τελικοί των πλέι οφ αρχίζουν την Τετάρτη.

ΤΕΝΙΣ.Εύκολη πρεμιέρα στο Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι για τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο ελβετός τενίστας νίκησε στον πρώτο γύρο τον Κολομβιανό Φάλλα (6-3, 6-3, 6-4). Πρόκριση στον β’ γύρο και για τον Μάρκο Παγδατή, που επικράτησε 7-6, 6-4, 6-4 του Κροάτη Κάρλοβιτς. Στις γυναίκες η Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ (Νο 3 στο ταμπλό) απέκλεισε τη Ρωσίδα Ρόντινα με 7-5, 6-4.