Οταν ο ιδιοκτήτης νευριάζει

Ηταν επόμενο να προκύψει ένταση στον ΠΑΟΚ. Γιατί ακόμη και αν δεν αποδίδει άθλια, οι ισοπαλίες προκαλούν εκνευρισμό κυρίως στους διοικητικούς. Χθες, λοιπόν, αφενός ο ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης έφτασε κοντά στον κόουτς Γεωργιάδη(και του μίλησε!) την ώρα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και αφετέρου εισέβαλε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τη λήξη για να τα πει ένα χεράκι με τους ποδοσφαιριστές. Παλιά, γνωστή, κλασικά ελληνική μέθοδος. Πόσο άλλαξε ο κ. Σαββίδης. Το αν ο θυμός που έβγαλε καταφέρει να λειτουργήσει ως καμπανάκι στους παίκτες του ΠΑΟΚ, οσονούπω θα το μάθουμε και ασφαλώς στα (σπουδαία) ραντεβού με τον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ άρχισε καλά τη σεζόν, συνέχισε άσχημα και πάει να την ολοκληρώσει εντελώς άχρωμα. Οπως συμβαίνει με ομάδες που δεν βρίσκουν δίχτυα, άρα δεν κερδίζουν βαθμούς και απομακρύνονται από τους στόχους τους.

Το αντίο του Σισέ

Διανύσαμε μια έντονη εβδομάδα Τζιμπρίλ Σισέ. Από την περασμένη Κυριακή και δώθε, επιχείρησε να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό, έδειξε πως είναι διαθέσιμος, πλάσαρε τον εαυτό του σε διάφορες ομάδες (όχι μόνο της Ευρώπης), αλλά είναι προφανές πως η ανταπόκριση δεν υπήρξε η αναμενόμενη. Κάπως έτσι, ο γάλλος άλλοτε επιθετικός του Τριφυλλιού αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους της ομολογουμένως εντυπωσιακής παρουσίας του στα γήπεδα. Αγωνίστηκε ένα δεκάλεπτο στο τελευταίο ματς της Μπαστιά απέναντι στη Μαρσέιγ και αργότερα είπε το τέλος. Ή, για να το πούμε και γαλλικά, το fin.

Ελυσε τον γόρδιο δεσμό

Θα λέγαμε πως με την απόφασή του αυτή (και αν κάτι δεν αλλάξει στο εγγύς μέλλον!) ο Σισέ έλυσε μόνος του τον γόρδιο δεσμό ενός φλερτ με τον Παναθηναϊκό. Επρεπε ή όχι να γίνει; Οι απόψεις ήταν διιστάμενες, αρκετοί αποθέωναν τον Γάλλο για τις παλαιότερες επιδόσεις του στο σκοράρισμα, ορισμένοι όμως εξέφραζαν αμφιβολίες για την τωρινή του κατάσταση. Ολοι βγήκαν από τη δύσκολη θέση.

Διαπρέπει (και) στα social media

Δεν πέρασε αρκετό διάστημα που η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου τίμησε την Κατερίνα Στεφανίδη ως αθλήτρια του μήνα Απριλίου, όπως αυτό προκύπτει από την επίδραση που έχει στα social media. Η ικανότατη άλτρια του επί κοντώ, μέσω facebook αποφάσισε να γνωστοποιήσει και κάτι πολύ προσωπικό: τον αρραβώνα της με τον Μίτσελ Κράιερ. «Δεν το πιστεύω, θα παντρευτώ τον καλύτερό μου φίλο» έγραψε χαρακτηριστικά για τον επί χρόνια σύντροφό της.

Νέα σενάρια στον ΟΦΗ

Ο Νίκος Μαχλάς δεν τα παρατάει ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΦΗ τη 15η Ιουνίου. Λέγεται, λοιπόν, στο Ηράκλειο πως έχει προσεγγίσει εφοπλιστή που γνώρισε σε πρόσφατο ταξίδι του στο Κάιρο. Το πόσο μπορεί να προχωρήσει αυτή η ιστορία ουδείς το γνωρίζει, ούτε φυσικά αν βρεθεί λύση για να μην αφανιστεί ο ΟΦΗ.

Μπάγερν

Διπλή χαρά για τους Βαυαρούς. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες κατέκτησαν τίτλους. Και τους πανηγύρισαν, ως είθισται, στο δημαρχείο του Μονάχου. Η Σάρα Ρόμερτ και ο Μάριο Γκέτσε κρατούν τις «σαλατιέρες» και δεν κρύβουν τη χαρά τους.

Χάρα

Αν κάποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δικαιούται να πανηγυρίζει περισσότερο από τους άλλους για το Κύπελλο, αυτός είναι ο αργεντινός επιθετικός. Μοιάζει αντιτουριστικός, ελάχιστους πείθει, αρκετοί αποδοκιμάζουν τον κόουτς για την επιμονή του να τον χρηστιμοποιεί, ωστόσο ο Χάρα κάνει τη δουλειά. Εδωσε την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ. Το Σάββατο ξεκλείδωσε την άμυνα της Ξάνθης. Και, τέλος, έσπρωξε για τα καλά στον πάγκο τον Μήτρογλου…