Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά από ένα αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στο 7΄ ο Ούμπιντες ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ ο Ιτάνζ μετά απο άστοχη έξοδο δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα που κατέληξε στον Αγκουάζι που με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει με τον Αθανασιάδη στο 14΄, αλλά η κεφαλιά που έπιασε από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι, που δυσκολευόντουσαν πολύ να φτάσουν στην περιοχή του Ατρόμητου, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 32΄ όταν ο Τζιόλης βρήκε τον αμαρκάριστο Περέιρα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων και αυτός με κοντινό πλασέ ισοφάρισε.

Στο 35΄ ο Ναπολεόνι προσπάθησε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με δυνατό σουτ στην κίνηση, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ιτάνζ που έκανε ωραία απόκρουση.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της επανάληψης ήταν για την ομάδα του Περιστέριου με τον Πίτου Γκαρσία να εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά και η μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ιτάνζ.

Στο 83΄ ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ καλή ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή όταν μετά από ωραίο συνδυασμό του Περέιρα με τον Αθανασιάδη ο τελευταίος σούταρε, αλλά ο Μπάρκας, που είχε μπει στον αγώνα ένα λεπτό πριν στην θέση του Γκορμπούνοφ που τραυματίστηκε, απέκρουσε διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 89΄ ο Καραμάνος έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα όταν μετά από μπαλιά του Καραμάνου βγήκε απέναντι από τον Ιτάνζ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ είχε ακόμα μια ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι, αλλά ο Μπάρκας έκανε ακόμα μια σωτήρια επέμβαση για την ομάδα του αποκρούοντας με δυσκολία το σουτ του Πόζογλου στην αριστερή του γωνία.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ με 3 βαθμούς, πίσω από τον Παναθηναϊκό που έφτασε τους 5, ενώ ο Ατρόμητος ισοβαθμεί με τον Αστέρα Τρίπολης στην 3η θέση με 1 βαθμό.

Ατρόμητος (Ν. Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ (82΄ Μπάρκας), Γκαρσία (62΄ Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος (50΄ Κοντοές), Αγκουαζί, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καραμάνος.

ΠΑΟΚ( Γ.Γεωργιάδης): Ιτανζ, Ρατς, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κάτσε (85΄ Πόζογλου), Νομπόα, Τζιόλης, Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης.