Προεγγραφές για την πολυαναμενόμενη άφιξη στην Ελλάδα του προηγμένου smartphone LG G4, της καινούργιας ναυαρχίδας της LG, που συγκεντρώνει διεθνώς το ενδιαφέρον των «tech enthusiasts», ξεκίνησαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Wind.

Οπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, όσοι προπαραγγείλουν το LG G4, θα λάβουν εντελώς δωρεάν εγγύηση θραύσης της οθόνης του για έναν χρόνο, ενώ μόλις το πάρουν στα χέρια τους θα αποκτήσουν αυτόματα – εντελώς δωρεάν – και 100 GB αποθηκευτικού χώρου για δύο χρόνια στο Google Drive.

Το νέο LG G4 έρχεται στην ελληνική αγορά την Πέμπτη 4 Ιουνίου, με την πίσω όψη του να είναι καλυμμένη με αυθεντικό δέρμα (επεξεργασμένο στο χέρι), καθώς και με ευρυγώνια κάμερα με διάφραγμα F1.8 και ανάλυση 16 MP, που υποστηρίζεται από τον αισθητήρα Color Spectrum Sensor (CSS) και τη νέα λειτουργία Manual Mode.

Στα δυνατά σημεία της νέας συσκευής, που χωρίς σύνδεση θα κοστίζει 769 ευρώ, συγκαταλέγονται ακόμη η μπροστινή κάμερα των 8 MP με τη λειτουργία Gesture Interval Shot για πολύ καλές selfies και η οθόνη IPS Quantum Display των 5,5 ιντσών, με μεγαλύτερη ζωντάνια στα χρώματα (προσφέρει 20% καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων, 25% βελτίωση της φωτεινότητας και 50% μεγαλύτερη αντίθεση).

Επίσης το LG G4, σύμφωνα με τον Δ. Βάθη, διευθυντή πωλήσεων της LG Hellas, είναι το πρώτο smartphone που χρησιμοποιεί τον νέο επεξεργαστή Snapdragon™ 808 της Qualcomm με τεχνολογία X10 LTE, για καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Υψηλής χωρητικότητας (3.000 mAh) είναι και η αποσπώμενη μπαταρία του που φορτίζει γρήγορα χάρη στην τεχνολογία Quick Charge 2.0 (ενεργοποιείται με το πιστοποιημένο τροφοδοτικό Quick Charge 2.0).