Ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, διέψευσε τα περί ρήγματος στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Διάβασα και εγώ τα διάφορα δημοσιεύματα. Είναι σαφές ότι οι σεναριογράφοι έχουν δικό τους… ρήγμα με την πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι η καταψήφιση των δύο τροπολογιών για το τζαμί και το Μέγαρο Μουσικής ήταν εκ των προτέρων αυτονόητο από πλευράς Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ πρόσθεσε ότι είχε ενημερώσει έγκαιρα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, επισήμανε ότι την υπερψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με βελτιώσεις που, όπως είπε, έγιναν πολύ έγκαιρα επί του περιεχομένου μετά από διαβουλεύσεις που είχε η τομεάρχης των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου και σε υπουργικό και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το βασικότερο, όμως, όλων, είναι η αρραγής συμπόρευση των δύο κυβερνητικών εταίρων στο πακέτο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμικούς εταίρους και κυρίως ως προς τις “κόκκινες γραμμές”, όπως έχει ταυτόσημα εκφραστεί και από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και από την ηγεσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Άριστη είναι και η δική μου συνεργασία με τον Αλέκο Φλαμπουράρη στον ρόλο του συντονισμού όχι μόνο του κυβερνητικού έργου, αλλά και της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αμοιβαίο σεβασμό, αλλά και με κοινούς στόχους, να βρει τα υγιή πατήματα η Ελλάδα, έξω από τη λογική των μνημονίων. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έτσι θα συμπορευτούν, με βάση την τετραετή εντολή που έδωσε ο λαός στις 25 Ιανουαρίου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από