Περισσότερες από τρεις ώρες απολογείτο συμπληρωματικά στην 10η τακτική ανακρίτρια ο 27χρονοςπου κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 4χρονη κόρη του Αννυ.

Ο κατηγορούμενος επέμεινε ότι δεν δολοφόνησε το παιδί αλλά διαφοροποιήθηκε σε ότι αφορά την εξαφάνιση της σορού και συγκεκριμένα σε ο,τι ακολούθησε τον τεμαχισμό του πτώματος. Ακόμη φέρεται να έβαλε στο κάδρο της υπόθεσηςτον φίλο του.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία η από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως», ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του Παναγιώτης Χρυσικάκης και τόνισε πως ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας. Την ίδια ώρα, ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της ανακρίτριας θέτει επί τάπητος τα σενάρια να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδοφιλίας η εμπορίας οργάνων.

Η μητέρα του δράστη καταθέτοντας τη Δευτέρα στην ανακρίτρια αποκάλυψε πως νωρίτερα είχε δεχτεί τηλεφώνημα από τη Δημητρίνα (μέσα από τις φυλακές) στο οποίο η 25χρονη μητέρα της Άννυ της ζήτησε να πει ψέμματα στη δικαστική λειτουργό ότι αφενός είχε αφήσει το παιδί σ’ εκείνη και όχι στο Σάββα και ότι αφετέρου ο Σάββας της το πήρε όταν εκείνη πούλησε το τάμπλετ της Αννυς για να πάρει τσιγάρα.

Η ίδια εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.