Σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με αντικείμενο τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, που αρχίζουν στις 18 Μαΐου.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημήτρης Χασάπης Δημήτριος, συνοδευόμενος από το αρμόδιο για τη διεξαγωγή των εξετάσεων προσωπικό, και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγος Μανόλης Σφακιανάκης, με αξιωματικούς της Υπηρεσίας.

Αναλύθηκαν τα σχετικά με τις εξετάσεις ζητήματα ασφαλείας των ψηφιακών συστημάτων και οι τρόποι μετάδοσης των θεμάτων και των αποτελεσμάτων και συμφωνήθηκε η συνεργασία του υπουργείου με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων στα επιτυχημένα πρότυπα των προηγούμενων ετών.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα διαθέσει έως την καταληκτική ημερομηνία των εξετάσεων, σε καθημερινή 24ωρη βάση, εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα συνδράμει στη διασφάλιση της ακεραιότητας και της απρόσκοπτης μετάδοσης των θεμάτων των πανελλαδικών, καθώς και της μετέπειτα μετάδοσης της βαθμολογίας. Το προσωπικό αυτό θα παρέχει οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη χρειαστεί, θα διεξάγει συνεχή διαδικτυακή έρευνα και τέλος θα επέμβει άμεσα σε οποιοδήποτε περιστατικό τυχόν απαιτηθεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από