Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προσπαθεί να πετύχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς, όπως προέκυψε τις τελευταίες ώρες, οι Πράσινοι θέλουν να καλύψουν όλες τους τις ελλείψεις ενόψει της έναρξης των πλέι οφ της Α1.

Έτσι, εκτός από τον Κένιον Μάρτιν που λογίζεται ως αντί-Γκιστ, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει προτάσεις συνεργασίας και στον Αμερικανό πλέι μέικερ Ντι-Τζέι Κούπερ (πρώην του ΠΑΟΚ), αλλά και στον Κώστα Καϊμακόγλου!

Θεωρητικά, οι δύο πρώτοι βρίσκονται πιο κοντά στην οριστική συμφωνία και στο «πράσινο στρατόπεδο» ελπίζουν πως είναι θέμα ωρών να πέσουν οι υπογραφές.

Όμως, η περίπτωση του διεθνή Έλληνα φόργουορντ έχει τις περισσότερες δυσκολίες, καθώς ενώ οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Νίκος Λώτσος, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως ο 37άχρονος Μάρτιν με την πολυετή θητεία στο NBA ακόμα και χωρίς ιδιαίτερη παρουσία με τους Καβαλίερς τη φετινή σεζόν, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Κούπερ που έλαβε εξαιρετικές κριτικές από την απόδοση του στον ΠΑΟΚ, προέρχεται από μια ακόμη εντυπωσιακό σεζόν στη ρωσική Ενισέι.