Την ελπίδα η κυβέρνηση να καταφέρει να κλείσει μια συμφωνία που θα κρατήσει τη χώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντησή του, στην έδρα της Περιφέρειας, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Είναι το όραμα που μας ενώνει όλους ανεξαρτήτως κομμάτων και προσωπικών άλλων απόψεων, είναι το μέλλον του τόπου, το όραμα του αειμνήστου Κωνσταντίνου Καραμανλή», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, υπογράμμισε ότι «όπως πάει να το χειριστεί η κυβέρνηση μπορεί να αποτελέσει βόμβα στα θεμέλια των Περιφερειών και των τοπικών κοινωνιών».

Εξέφρασε την εκτίμησή του στις πολιτικές ικανότητες του Απόστολου Τζιτζικώστα και δήλωσε ότι θα είναι στη διάθεσή του για να μπορεί να αναδείξει τα θέματα που θα λύσουν τα προβλήματα των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι «η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, με αποκλειστική ευθύνη της παρούσας κυβέρνησης» και οι περιφερειάρχες αποφάσισαν να «βάλουν πλάτη», μεταφέροντας τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Τόνισε, δε, ότι η κυβέρνηση κινείται στο μεταναστευτικό «στη λογική του "βλέποντας και κάνοντας", χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από