Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κέρκυρα και στον Παναθηναϊκό (1-1), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Καρέλης στο 22΄ έβαλε μπροστά τους Πράσινους, αλλά στο 61΄ ο Κόντος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόζο (66′ Κρητικός), Ανδρεόπουλος, Κόντος (79′ Φάμπιο), Χαβίτο, Καλκούτ, Μαρκόφσκι (46′ Ζορμπάς).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Ζέκα, Ατζαγκούν (76′ Ντίνας), Πράνιτς (58′ Μέντες), Νίνης, Καρέλης (80′ Μπερίσα), Κλωναρίδης.

***Με ένα πέναλτι του Παπαδόπουλου (43′), ο ΠΑΟΚ νίκησε στο γήπεδο της Τούμπας τον Λεβαδειακό 1-0. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει σε περιπέτειες και η παραμονή τους στην κατηγορία θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Τζαβέλλας, Κόστα, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Περέιρα (75′ Πόζογλου) , Παπαδόπουλος (90+4′ Κουλούρης).

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Σηφάκης, Μαχαίρας, Μιλιάζες, Τόμας, Κώτσιος, Πελέ, Ζίτο (86′ Μπουσταμάντε), Γιακουμάκης, Κατίδης (67′ Βούκσεβιτς), Γκόμεζ (46′ Μιλοσάβιλεβ), Μάντζιος.

***Παρά τις πολλές απουσίες που είχε ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το βαθμό στα Πηγάδια από τη Ξάνθη (0-0). Από το 71΄ οι Αρκάδες έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκοιάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 32′ η Ξάνθη είχε ευκαιρία για γκολ, αλλά ο Κλέιτον που εκτέλεσε πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

***Με πέναλτι του Ιγκορ στο 83΄, ο Πανθρακικός πέρασε με νίκη 1-0 από τη Βέροια, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Με εννέα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, καθώς αποβλήθηκαν οι Νέτο (81΄) και Καλτσάς (87΄).

****Με χατ τρικ του Ναπολεόνι, ο Ατρόμητος νίκησε 3-1 τον Πανιώνιο, σε ένα ματς που διακόπηκε δύο φορές εξ αιτίας ενός πανό που είχαν αναρτήσει οι φίλοι των γηπεδούχων. Για τον Πανιώνιο μείωσε ο Κολοβός.

****Τέλος, ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Εργοτέλη στους «Ζωσιμάδες».