Σημαντικά προνόμια προσφέρουν τα προγράμματα BMW Value Service Plus και MINI Value Service Plus σε όλους τους κατόχους BMW και ΜΙΝΙ με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2012. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και την εργασία που αυξάνονται όσο αυξάνεται η ηλικία του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, προσφέρονται επιπλέον εκπτώσεις στους κατόχους που έχουν πραγματοποιήσει εργασίες εντός του τελευταίου 18μήνου στον ίδιο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και διαθέτουν την κάρτα BMW Value Service Plus ή ΜΙΝΙ Value Service Plus του συγκεκριμένου Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή από προηγούμενη επίσκεψή τους.

Η διαδικασία είναι απλή: Με την επίσκεψή του στο συνεργείο ο πελάτης λαμβάνει μία κάρτα BMW Value Service Plus ή MINI Value Service Plus με έναν μοναδικό αριθμό στην μπροστινή της όψη. Με αυτή την κάρτα μπορεί να ανατρέχει στην επίσημη σελίδα www.bmw.gr/valueserviceplus ή www.MINI.com.gr/valueserviceplus και εισάγοντας τον αριθμό της κάρτας να ενημερώνεται για την έκπτωση που δικαιούται.

Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν έχει ακόμη στην κατοχή του κάρτα, μπορεί να ενημερωθεί για τη βασική έκπτωση που του αναλογεί πραγματοποιώντας αναζήτηση με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου του (πληκτρολογώντας τα 7 τελευταία ψηφία).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από