Η διαμάχη του Παναθηναϊκού με τη Σούπερ Λίγκα καλά κρατεί καθώς οι Πράσινοι δεν σκοπεύουν να αφήσουν την υπόθεση των πρακτικών της επεισοδιακής συνεδρίασης της 24ης Φεβρουαρίου, τα οποία τους παραδόθηκαν αλλοιωμένα. Τότε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έπειτα από το γρονθοκόπημα που δέχθηκε ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου από άνδρα της προσωπικής φρουράς του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τη φραστική επίθεση του τελευταίου εις βάρος του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού Γιάννη Αλαφούζου, είχαν ζητήσει από τη Λίγκα τα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου σε γραπτή αλλά και ηλεκτρονική μορφή (CD), κάτι που αρχικά αρνήθηκε η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος. Πέρασαν περίπου 40 ημέρες για να παραδώσει η Λίγκα τα πρακτικά εγγράφως, απ’ τα οποία όμως οι Πράσινοι διαπίστωσαν ότι απουσίαζε τουλάχιστον μία παράγραφος που περιελάμβανε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν κατά του προέδρου της ΠΑΕ και δημοσιεύτηκαν κατ’ αποκλειστικότητα από «ΤΑ ΝΕΑ» στο φύλλο της 7ης Μαρτίου. Το νομικό επιτελείο του Τριφυλλιού κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάστηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού, αναγκάζοντας τη Λίγκα να παραδώσει το ηχογραφημένο υλικό καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έλαβαν χθες οι Πράσινοι: «Πιθανολογήθηκε ότι συντρέχει επικείμενος κίνδυνος αλλοίωσης του περιεχομένου του αντίγραφου σε ηλεκτρονική μορφή (CD), καθ’ όσον το από 31/3/2015 κείμενο απομαγνητοφώνησης που εστάλη την ανωτέρω ημερομηνία από τους καθ’ ου η αίτηση στους αιτούντες δεν περιλαμβάνει την πλήρη αποτύπωση της ηχητικής καταγραφής που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επίμαχης συνεδρίασης, αντιθέτως ελλείπει τουλάχιστον μια ολόκληρη παράγραφος, η οποία έχει δημοσιευτεί στο φύλλο της 7/3/2015 της ημερησίας εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», στην οποία (παράγραφο) περιλαμβάνονται εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελου Μαρινάκη σε βάρος του β’ αιτούντος, γεγονός από το οποίο πιθανολογείται ο κίνδυνος αλλοίωσης του περιεχομένου της απομαγνητοφώνησης, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο β’ καθ’ ου στο από 31/3/2015 ανωτέρω έγγραφο που απέστειλε στην α’ αιτούσα βεβαιώνει την πιστότητα, ακρίβεια και πληρότητα του συνημμένου κειμένου απομαγνητοφώνησης, γεγονός που πιθανολογήθηκε ότι δεν ισχύει, ως ανωτέρω προεκτέθη».

Ο υπάλληλος. Με γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος μιλά για «δήθεν παραποίηση των πρακτικών» και συμπληρώνει ότι μετά την επίμαχη συνεδρίαση κάλεσε στο γραφείο του τον αρμόδιο υπάλληλο στον οποίο επέστησε «την προσοχή να κάνει το καθήκον του όπως ακριβώς κάνει μέχρι σήμερα, χωρίς να παραλείψει το παραμικρό, γεγονός για το οποίο με διαβεβαίωσε κατηγορηματικά».

Μάλιστα ο επικεφαλής της Λίγκας, που τονίζει ότι κατηγορείται ο ίδιος για επικοινωνιακούς σκοπούς και για πρόκληση εσφαλμένων εντυπώσεων, θα προτείνει τη σύσταση επιτροπής προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως σχολίαζαν ότι «προκαλεί εντύπωση και απορία ποια ήταν η ανησυχία – ανάγκη που ένιωσε ο κ. Μποροβήλος ώστε να πει στον υπάλληλο να κάνει τη δουλειά και το καθήκον του με τον τρόπο που τον έκανε πάντα».