Τα τηλέφωνα των ανθρώπων του Ολυμπιακού αλλά και στα γραφεία του συλλόγου έχουν πάρει φωτιά καθώς όλοι ψάχνουν ένα μαγικό χαρτάκι για τη Μαδρίτη.

Συμβαίνει μάλιστα το αξιοπερίεργο κάποιοι να έχουν κλείσει από νωρίς αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία (για σαφώς καλύτερες τιμές), δεν έχουν εξασφαλίσει όμως εισιτήρια των αγώνων!

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους από τους διοργανωτές περί τα 745 εισιτήρια, που δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τους φίλους τους.

Οσον αφορά τους Ισραηλινούς που συνήθως κρατάνε καβάτζα πολλά και μετά τα ξεφορτώνονται, δεν ισχύει φέτος για έναν και απλό λόγο.

Πρώτη φορά μετά το 2007 και την Αθήνα, στο φάιναλ φορ του 2015 θα συμμετέχει η ομάδα της πόλης που φιλοξενεί τη διοργάνωση και μάλιστα στο γήπεδό της, η Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεπώς όπως τότε, πριν από οκτώ χρόνια, που οι φίλοι του Παναθηναϊκού μονοπώλησαν τα εισιτήρια, είναι λογικό να γίνει το ίδιο και τώρα με τους οπαδούς των Μαδριλένων, που ελπίζουν ύστερα από 20 χρόνια να ξεκολλήσουν από τα 8 κύπελλα πρωταθλητριών και να πάρουν το 9ο.

Ηδη κλεισμένα. Φυσικά υπάρχει και ένα ποσοστό Ελλήνων (ανάλογα και για τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν) που ήδη έχουν κλείσει ηλεκτρονικά μέσω Ευρωλίγκας τα εισιτήριά τους, πληρώνοντας ένα καπάρο από την αρχή για να τα διασφαλίσουν και απλώς τώρα που προκρίθηκε η ελληνική ομάδα θα πρέπει να τα επικυρώσουν.

Η ΚΑΕ προσπαθεί να εξασφαλίσει κάποια εισιτήρια ακόμα, ενώ για την εξυπηρέτηση των φίλων της θα ακολουθήσει την πεπατημένη και παλαιότερων διοργανώσεων, με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη και δικαιότερη κατανομή και διάθεση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους. Δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου 2014-2015, ενώ η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων που άρχισε χθες, λήγει την Πέμπτη στις 18.00. Από τη Δευτέρα 4/5/2015 θα αρχίσουν να ενημερώνονται οι δικαιούχοι των εισιτηρίων ώστε να προγραμματίσουν το ταξίδι τους.

Στα ντραφτ . Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα δοκιμάσει την τύχη του στα ντραφτ του ΝΒΑ, όπως ανακοίνωσε χθες ο μάνατζέρ του Γιώργος Δημητρόπουλος.