Την Παρασκευή ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιθυμία του να παραθέσει, χθες το βράδυ, δείπνο στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας. Αφορμή, η παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και αιτία η τόνωση των παικτών ενόψει πλέι οφ.

Χθες όμως το κέρασμα του Σαββίδη αναβλήθηκε γιατί στην Τούμπα οι παίκτες του ΠΑΟΚ τον κέρασαν πίκρα και στενοχώρια, αφού για το τελικό 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα μάλλον χαρούμενοι πρέπει να είναι! Σε όλο το β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έχοντας κλειστεί στο 1/3 του γηπέδου δεν άφηναν διαδρόμους στον ΠΑΟΚ και με αντεπιθέσεις είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Μετά το 55′-60′ δεν είχαμε φρεσκάδα και δυνάμεις και γενικότερα τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε τον ΠΑΣ. Μας έδωσαν χώρο τα Γιάννινα, αλλά δεν είχαμε λύσεις, μας έλειπε η φρεσκάδα. Φάνηκε σαν να μη θέλαμε, αλλά δεν ήταν έτσι, ήταν πολύ καλά οργανωμένος ο ΠΑΣ» σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που είδε την ομάδα του να μπαίνει δυνατά στον αγώνα, να αντιδρά μετά το γκολ που δέχθηκε, αλλά σιγά σιγά να μένει από δυνάμεις και να απογοητεύει το κοινό.

Υστερα από δοκάρι του Νομπόα (4′) και άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ, ο εντυπωσιακός Τσάβες έκανε κούρσα από δεξιά και με υπέροχο σουτ άνοιξε το σκορ (12′) για τον ΠΑΣ. Δύο λεπτά αργότερα (14′) ο Περέιρα ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. «Με βάση τις ευκαιρίες θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η καλή εικόνα δεν σημαίνει πάντα και καλό αποτέλεσμα» είπε ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κόστα, Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα (78′ Πόζογλου), Μακ, Περέιρα (76′ Τζιόλης), Κουλούρης (62′ Αθανασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (85′ Μπέριος), Χαρίσης, Τσάβες, Ιλιτς, Κοροβέσης (82′ Ντάσιος), Μανιάς (82′ Γιάκος).