Η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από την προηγούμενη εβδομάδα δίνει τη δυνατότητα στον Βίτορ Περέιρα να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πάρει ως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και από αυτήν αποκλείστηκαν οι Αφελάι, Αυλωνίτης, Εντινγκά, Μαζουακού, Σιόβας και Χάρα.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κασάμι, τον Σαντάνα, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και τους Γιαννούλη, Μπουχαλάκη και Διαμαντάκο που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Η σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών κύλησε χωρίς απρόοπτα, αφού και ο Χάρα γυμνάστηκε κανονικά.

Ο Μανιάτης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασή του, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Στρέζος. Στο πρόγραμμα του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας, την καλή κυκλοφορία και την πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες, την οποία συγκροτούν οι: Ρομπέρτο, Μέγερι, Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκες, Σαντάνα, Ντοσεβί και Ελαμπντελαουί.