Την πίστη του, ότι το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή θα δεχτεί τις αλλαγές που είναι απαραίτητες ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, εξέφρασε με δηλώσεις από τη Νεστάνη Μαντινείας ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος.

Επίσης εκτίμησε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και κατόπιν συνεννόησης υπουργείου, ομοσπονδίας και Σούπερ Λίγκας, θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με τις ελληνικές ομάδες στις διοργανώσεις της UEFA.

«Θα βρεθεί λύση» είπε, «έστω και την ύστατη στιγμή», προσθέτοντας πως ο χρόνος μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου είναι αρκετός, ώστε οι εμπλεκόμενοι φορείς να δουν τι μπορεί να γίνει και να μην υπάρξει πρόβλημα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε να σχολιάσει τις προσαγωγές στην δικαιοσύνη μελών της ΕΠΟ, σημείωσε ότι, «η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει την δουλειά της απερίσπαστη». Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη συμπληρώνοντας ότι δεν πρέπει να εξάγονται βιαστικά συμπεράσματα και υπογράμμισε πως δεν μπορούμε να μιλάμε με θεωρίες, «όταν κάποιος έχει να πει κάτι θα πρέπει να το λέει με ονοματεπώνυμο και να το αποδεικνύει, διαφορετικά κάνει κακό».