8 Ιουλίου 2014, Μπέλο Οριζόντε: Βραζιλία – Γερμανία 1-7. Σε 18 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο τα Πάντσερ πετυχαίνουν πέντε γκολ.

11 Οκτωβρίου 2014, Ρώμη: Ρόμα – Μπάγερν 1-7. Σε 27 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο οι Βαυαροί σημειώνουν πέντε γκολ.

11 Μαρτίου 2015, Μόναχο: Μπάγερν – Σαχτάρ 7-0. Σε 26 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γκουαρντιόλα πετυχαίνει τέσσερα γκολ.

21 Απριλίου 2015, Μόναχο: Μπάγερν – Πόρτο 6-1. Σε 26 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στέλνουν την μπάλα πέντε φορές στα δίχτυα των Δράκων.

Δεν πρέπει να υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι το ποδοσφαιρικό Blitzkrieg αποτελεί την απάντηση (εξέλιξη) στο ισπανικό τίκι τάκα.

Η γερμανική μηχανή σκορπάει τον τρόμο σε εφιαλτικά εικοσάλεπτα, καταστρέφοντας οποιαδήποτε τακτική των αντιπάλων.

ΤΑ ΟΠΛΑ. Ο συνδυασμός ταλέντου, αθλητικής ικανότητας και προσαρμοστικότητας των ποδοσφαιριστών με την υποβοήθηση των εμπνεύσεων του Γκουαρντιόλα (ναι, έχει μερίδιο και στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τους Γερμανούς) δημιουργεί ένα ποδοσφαιρικό τέρας που διαλύει τις αντίπαλες άμυνες με χαρακτηριστική άνεση. Από την τελευταία νίκη της Μπάγερν απουσίαζαν οι δύο αιχμές των άκρων που θεωρούνται οι σάρισες του Γκουαρντιόλα στις επιθέσεις: οι Ρόμπεν, Ριμπερί. Ο Λαμ ανέλαβε τον ρόλο του πρώτου και ο Μπερνάτ με τη βοήθεια του Γκέτσε τον ρόλο του δεύτερου.

Προσέξτε: εναντίον της Ρόμα ο Γκουαρντιόλα παρέταξε την Μπάγερν με σύστημα 3-5-2. Απέναντι στη Σαχτάρ προτίμησε το σύστημα διαμάντι και εναντίον της Πόρτο το 4-2-2-2. Η δήλωση του Γκουαρντιόλα μετά το κρεσέντο της Μπάγερν στο ματς με την Πόρτο ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει καλύτερα δεν εμπεριέχει ίχνος ειρωνείας. Το πιστεύει απόλυτα. Οταν θα πάψει να το πιστεύει θα φύγει, όπως έκανε με την Μπαρτσελόνα. Ο 44χρονος Καταλανός πέρασε με επιτυχία την πρώτη κρίση που προκλήθηκε στην Μπάγερν από την αιφνίδια παραίτηση του διάσημου γιατρού Μίλερ Βόλφαρτ, η οποία πιστώνεται στον Γκουαρντιόλα.

Φυσικά ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο τη θέση του στη Ζέμπενερστρασε σε βαθμό που ο πρώην άσος της ομάδας Στέφαν Εφενμπεργκ να θεωρεί ότι είναι πλέον επικίνδυνο για το μέλλον του συλλόγου!

ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. Ο τρόπος με τον οποίον η Μπάγερν προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κυρίως η προσδοκία ότι ο επόμενος αντίπαλος πιθανόν να είναι η πρώην ομάδα του Γκουαρντιόλα, η Μπαρτσελόνα, ανέβασαν στα ύψη τη ζήτηση για ένα εισιτήριο.

Σε λιγότερο από 12 ώρες μετά το ματς με την Πόρτο η Μπάγερν δέχθηκε 271.000 αιτήσεις για εισιτήρια του ημιτελικού και ενώ η προθεσμία λήγει τη Δευτέρα. Τα 70.000 εισιτήρια του αγώνα θα δοθούν ύστερα από κλήρωση.

Ηδη στα ταμεία της Μπάγερν από τη φετινή πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν εισρεύσει 61 εκατ. ευρώ, όταν πέρυσι ήταν 44,6 εκατ. ευρώ. Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει αύριο στη Νιόν, με τον Γκουαρντιόλα να δηλώνει αδιάφορος για τον πιθανό αντίπαλο. Πόσο αδιάφορος όμως μπορεί να είναι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως αντίπαλος στο Καμπ Νου, τη στιγμή μάλιστα που ο Λουίς Ενρίκε φαίνεται να κάνει σπουδαία δουλειά, αφού σύμφωνα με τη στατιστική στα 50 πρώτα παιχνίδια στον πάγκο των Μπλαουγκράνα είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία τους με 42 νίκες!

Ο γνωστός ιντριγκαδόρος Ζεράρ Πικέ προειδοποιεί την Μπάγερν ότι η Μπάρτσα δεν τη φοβάται, ίσως έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του τα επτά γκολ (7-0) με τα οποία φιλοδώρησαν οι Βαυαροί την ομάδα του πριν από δύο σεζόν.