Απίστευτη παράσταση από τη Μπάγερν στην «Αλιάντς Αρένα», καθώς συνέτριψε την Πόρτο 6-1 και συνεχίζει στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς, στο «Ντραγκάο», η Πόρτο είχε νικήσει 3-1.

Επιβλητική εμφάνιση από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που «καθάρισε» την πρόκριση από το α’ μέρος, όταν σημείωσε τα πέντε γκολ!

Στο 14′ ο Αλκάνταρα άνοιξε το σκορ, στο 23′ ο Μπόατενγκ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 27′ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε για το 3-0. Το 4-0 σημείωσε ο Μίλερ στο 36′ και τέσσερα λεπτά αργότερα, πάλι ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το 5-0. Στο β΄μέρος η Μπάγερν κατέβασε ταχύτητα, αλλά και πάλι είχε κάποιες φάσεις για γκολ. Η Πόρτο ανέβασε λίγο την απόδοση της και κατάφερε να μειώσει στο 73′ με τον Μαρτίνες. Στο 87′ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαρκάνο, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Τσάμπι Αλόνσο διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

***Στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα νίκησε την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0 και συνεχίζει στην ημιτελική φάση. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε νικήσει 3-1 και στο Παρίσι.

Στο πρώτο 45λεπτο η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε 2-0 με τα δύο γκολ του Νεϊμάρ (14′ και 34′). Στο β’ μέρος, κράτησε δυνάμεις και έδωσε την ευκαιρία στην γαλλική ομάδα να δημιουργήσει κάποιες φάσεις. Στην πιο σημαντική, ο τερματοφύλακας Τερ Στέγκεν εξουδετέρωσε το σουτ του Ιμπραΐμοβιτς.