Επίθεση στην κυβέρνηση για τις σαρωτικές αλλαγές που προωθεί στον χώρο της Παιδείας εξαπολύει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας ότι αφού η κυβέρνηση «ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες, τώρα εξήγγειλε νομοσχέδιο για την Παιδεία».

Στο επίκεντρο της κριτικής Σαμαρά τίθεται η επαναφορά του πανεπιστημιακού ασύλου, απόφαση την οποία απορρίπτει θέτοντας τα ερωτήματα: Πού υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο άσυλο παρανομίας στα πανεπιστήμια, πού θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα των αναρχικών να καίνε τα πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης κατά βούλησιν, σε ποιον λογοδοτούν όλοι αυτοί, και ποιος πληρώνει τις ζημιές που κάνουν.

«Αυτά με αγώνα τα είχαμε απολύτως ελέγξει. Γιατί προσπαθήσαμε να πάμε τη χώρα εκεί που βρίσκονται όλες οι άλλες αναπτυγμένες χώρες στον κόσμο. Και τώρα την επιστρέφουν στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες» καταλήγει ο κ. Σαμαράς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από