Ο κύβος ερρίφθη στο Ηράκλειο και ο ΟΦΗ βαδίζει ολοταχώς προς την Γ’ Εθνική, όπως παραδέχεται άλλωστε και ο Νίκος Μαχλάς, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ. «Είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα και βασικά θέλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της ΑΕΚ, οι άνθρωποι της οποίας κινήθηκαν οργανωμένα και είχαν σύμπνοια και ομόνοια σε ό,τι έκαναν. Το ίδιο πρέπει να πράξουμε κι εμείς για να μη βρούμε εμπόδια» είπε ο άλλοτε ηγέτης του ΟΦΗ στο γήπεδο.

Ο Νίκος Μαχλάς είχε την περασμένη εβδομάδα συζητήσεις στην Αθήνα με νομικούς και παράγοντες του ποδοσφαίρου για την υπόθεση της κρητικής ομάδας, θέλοντας να έχει μια πλήρη ενημέρωση για τι προβλέπει η διαδικασία του απευθείας υποβιβασμού στην Γ’ Εθνική.

Τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη για τον ορισμό της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ, η οποία θα κληθεί να πάρει την απόφαση γα το μέλλον της ομάδας.

ΕΝΩΤΙΚΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. «Δεν περισσεύει κανένας» είναι το δόγμα του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ Γιώργου Γεωργιάδη, που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα προσπάθησε να περάσει ενωτικό κλίμα.

Οντας κοντά στον ΠΑΟΚ και γνωρίζοντας πολύ καλά την πίεση που νιώθει πολλές φορές ένας παίκτης του Δικεφάλου, συνέχισε και χθες την προσπάθεια αποφόρτισης, όπως είχε κάνει και με τη χαρακτηριστική ατάκα του μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη («θα ακούτε και θα κρατάτε μόνο τις επιδοκιμασίες από τον κόσμο»).

Ακόμη και χθες, μιλώντας στους παίκτες, έκανε λόγο για την ενότητα που πρέπει να έχει η ομάδα και στήριξε εκ νέου τον Τζαβέλλα.