Ο ιταλός μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου Στέφανο Ναπολεόνι (φωτογραφία) πέτυχε δύο γκολ και καθάρισε το ματς κόντρα στη μαχητική Κέρκυρα στο Περιστέρι (2-1), διατηρώντας την ομάδα του σε τροχιά πλέι οφ.

Στο 12′ ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα στο σκορ: ο Μαρσελίνιο με κεφαλιά έβγαλε τον Ναπολεόνι τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη. Ο γκολκίπερ της Κέρκυρας απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Ιταλού, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 51′ έγινε το 2-0: ο Ούμπιντες έβγαλε σέντρα, ο Βενέτης δεν μπόρεσε να διώξει (έπεσε στον αγωνιστικό χώρο) και ο Ναπολεόνι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κόντου (66′) και απείλησαν με τον Ανδρεόπουλο (86′), όμως ο γκολκίπερ Γκορμπούνοφ αντέδρασε με αποτελεσματικό τρόπο.

Aτρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (52′ Αγκουαζλί), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Νάστος, Δημούτσος (89′ Κούρος), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (65′ Μπρίτο).

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Κόντος, Σιόντης (85′ Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος, Γκαζαριάν (46′ Καϊκούτ), Γκομές, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Καρντόσο (63′ Μανωλάς).