Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα και η αναγέννηση της προκαλεί ενδιαφέρον στα διεθνή ΜΜΕ.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το οποίο έκανε αφιέρωμα στην ομάδα της Αθήνας. Στο αφιέρωμα για τους «κιτρινόμαυρους» φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Ένας γίγαντας του ποδοσφαίρου που έπεσε, η ΑΕΚ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μετά τη ντροπή της πτώσης της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, στον απόηχο μιας δύσκολης περιόδου. Η άνοδος της είναι σχεδόν δεδομένη έχοντας μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα μπαίνοντας στα πλέι οφ. Πριν δύο χρόνια, η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική. Η αλλαγή οφείλεται στην αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη, ενός ισχυρού άνδρα της ναυτιλίας και του εμπορίου καυσίμων, γνωστού και ως Τίγρη», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο σχετικό ρεπορτάζ και στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τόνισε:

«Η ιστορία είναι γνωστή και πολύ στενάχωρη για τους φιλάθλους μας. Όμως πλέον είμαστε στο σωστό δρόμο και νιώθουμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και να αποφύγουμε τα λάθη. Από το 2013 έχουμε αρχίσει μια σοβαρή προσπάθεια για να κάνουμε την ΑΕΚ και πάλι πρωταγωνίστρια».