Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, σε λεωφόρους και οδούς του Δήμου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης θα ισχύσουν την Κυριακή 5 Απριλίου, λόγω διεξαγωγής του 2ου Ημιμαραθωνίου.

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αυτές θα εφαρμοστούν σε:

*Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την αφετηρία μέχρι την οδό Κάτω Σουλίου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από 07.30-09.30. Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.
*Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Κάτω Σουλίου έως τη Λ. Διονύσου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από 09.30-10.00. Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Αρτέμιδος-Φειδιππίδου, όπου θα υπάρχει και κάθετη διέλευση των οχημάτων.
*Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από τη Λ. Διονύσου έως την οδό Αεροπορίας (φανάρι Ζούμπερι), στο ρεύμα προς Αθήνα, από 10.00-10.30. Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της Λ. Διονύσου.
*Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Αεροπορίας έως τη Λ. Διονύσου, στο ρεύμα προς Μαραθώνα, από 10.30-11.00. Η κυκλοφορία προς Μαραθώνα θα διεξάγεται δεξιά μέσω της οδού Αεροπορίας και στη συνέχεια αριστερά στη Λ. Ποσειδώνος (παραλιακή Ν. Μάκρης).
*Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Κάτω Σουλίου, στο ρεύμα προς Μαραθώνα, από 11.00-11.30. Η κυκλοφορία για το κέντρο της πόλης του Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.
*Οδός Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (είσοδος, έξοδος, περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα), από 11.00-11.30. Η κυκλοφορία από και προς την πόλη του Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.
*Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Κάτω Σουλίου έως τον τερματισμό (αφετηρία Μαραθωνίου), στο ρεύμα προς Μαραθώνα, από 11.30-12.45. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις συγκεκριμένες οδούς και λεωφόρους κατά τα χρονικά αυτά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από