Στον τελικό του χάντμπολ που εξελίχθηκε σε φιάσκο από οργανωτικής πλευράς, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε στο φινάλε τον τίτλο επικρατώντας στο άδειο κλειστό της Πυλαίας της ΑΕΚ με 29-27.

Δυστυχώς οι παίκτες έχασαν την ευκαιρία των γυναικών, να παίξουν όλο τον τελικό σε ένα γεμάτο γήπεδο καθώς η κακή οργάνωση και το εγκληματικό λάθος της ομοσπονδίας να δώσει εισιτήρια στους οργανωμένους τίναξε το παιχνίδι στον αέρα !

Ύστερα από αρκετές διαβουλεύσεις και τέσσερις ανακοινώσεις ότι το παιχνίδι θα διακοπεί οριστικά, ο κόσμος αποχώρησε από τις εξέδρες του γηπέδου και ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών συνεχίστηκε δυόμισι ώρες μετά την διακοπή που είχε γίνει στο 17ο λεπτό (και ενώ ο ΠΑΟΚ προηγείτω 8-7 της ΑΕΚ ) όταν άρχισε η ανταλλαγή φωτοβολίδων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ με ηγέτη τον Αλέξη Αλβανό πήρε από την αρχή το προβάδισμα, στο ημίχρονο είχε τρία γκολ διαφορά υπέρ του (14-11) ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν και στο +5 (20-15 στο 40’) διαφορά την οποία κράτησαν μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο (27-22 στο 55’) παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ με μπροστάρη τον εκπληκτικό Χριστόφορο Μπακακούκα, μείωνε διαρκώς το σκορ.

Ο Αλβανός έβαλε όμως φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον τελικό τον οποίο και έκρινε με το γκολ-σφραγίδα που διαμόρφωσε το 29-26, μόλις 30’’ πριν το φινάλε.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Τσιλιμπάρης, Μπακαούκας 9, Φίλιππας, Ακριδόπουλος, Γεωργιάδης 2, Τσαούσης 3, Δημοσθένους 4, Νικολαϊδης 8, Κολιούλης, Μπαλάς, Κατσίκης, Ξηρός, Πλεχ, Παπαδόπουλος Γ. 1, Χατζηκωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Χ.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Γουργούμης, Ζάγκας, Παλάσκας 3, Τσαμουρίδης, Τσίλης 5, Νικολαϊδης, Κοκκώνης 4, Ιωαννίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 1, Αλβανός 9, Τσακίρης 6, Κωστακίδης, Κεσίδης Β., Τσεσμετζίδης, Κεσίδης Σ. 1