Στην ψυχολογία που αποκτά η ομάδα του μέσα από τις συνεχόμενες νίκες στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της Nova.

Παράλληλα κατέστησε σαφές πως με 7 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όλα μπορούν να συμβούν.

Τέλος αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνο αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τη μάχη του τίτλου: «Πάντα όταν κερδίζεις είναι σημαντικό για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι ξέρουμε τις δυνατότητες μας, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, η ομάδα δείχνει μεγαλύτερη ωριμότητα στο παιχνίδι της, διαχειριζόμαστε τους αγώνες καλύτερα και συνεχίζουμε με βάση αυτό. Μένουν ακόμα επτά παιχνίδια και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο: «Είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη. Το γεγονός ότι είναι αήττητη εντός έδρας και έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη. Για εμάς θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και η αποφασιστικότητα που θα δείξουμε στις προσωπικές μονομαχίες»

Για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες: «Είναι άσχημο για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν μπροστά σε άδειες κερκίδες. Αν είναι για καλό, μακάρι να βελτιωθεί η εικόνα μας, αλλά νομίζω ότι τα προβλήματα είναι πολλά περισσότερα και ευελπιστώ πολύ σύντομα να βρεθεί λύση και να μπορέσει ο κόσμος να έρχεται στα γήπεδα. Οι υγιείς φίλαθλοι δεν φταίνε σε τίποτα, γιατί σίγουρα σε κάθε ομάδα, είτε είναι Παναθηναϊκοί, είτε Ολυμπιακοί, είτε ΠΑΟΚ, είτε ΑΕΚ, είτε κάτι άλλο, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα λειτουργούν διαφορετικά, αλλά δεν φταίνε όλοι οι υπόλοιποι».