Χθες η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του Χρήστου Ροδόπουλου του Ηλία, που είχε συλληφθεί δύο ημέρες πριν από τη Σπυροπούλου, στο σπίτι του στο Γαλάτσι. Επιπλέον στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες πλαστού δελτίου ταυτότητας (φωτογραφία) με τα στοιχεία Τσιριγώτη Γεωργία του Βασιλείου και της Φωτεινής, γεννηθείσα 18/1/1990 στην Αθήνα, στο οποίο υπάρχει κολλημένη η φωτογραφία της Αγγελικής Σπυροπούλου. Το συγκεκριμένο πλαστό δελτίο ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά την έρευνα στη μονοκατοικία στο Αιάντειο Σαλαμίνας, όπου είχε συλληφθεί η φοιτήτρια.

Οι περιγραφές για τον Ροδόπουλο από τους γείτονές του κάνουν λόγο για «κλειστό άνθρωπο χαμηλών τόνων». Επιπλέον, ουδέποτε είχε εμπλακεί σε αντιεξουσιαστικούς χώρους ή σε πορείες και διαμαρτυρίες.

Η εικόνα για την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Θεωρούν ότι γνωρίζει πολλά, ακόμη και για την «κορόνα»: η συγκεκριμένη λέξη κατά την Αντιτρομοκρατική είναι ο κωδικός αναφοράς στην οργάνωση Σέχτα Επαναστατών, που έχει σκοτώσει δύο ανθρώπους.