Τι κι αν αγωνιζόταν από το α’ μέρος με δέκα παίκτες; Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Στάμφορντ Μπριτζ και να πετάξει -στην παράταση- έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ, την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η γαλλική ομάδα προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης με το 2-2 στο Λονδίνο, ενώ το πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι είχε τελειώσει 1-1.

Στο 31′ ο ολλανδός διαιτητής Κάιπερς απέβαλε με απ’ ευθείας κόκκινη τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για μαρκάρισμα στον Οσκαρ. Μία αυστηρή απόφαση πάντως για τον Κάιπερς.

Παρ’ όλα αυτά, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν τα παράτησε, αλλά προσπάθησε για το γκολ. Στο 57′ ο Καβάνι έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν πέρασε και τον Κουρτουά, σούταρε, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 81′ με κεφαλιά του Κέιχιλ. Η γαλλική ομάδα ισοφάρισε στο 85′ με κεφαλιά του Νταβίντ Λουίζ ύστερα από κόρνερ του Λαβέτσι. Ετσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 95′ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι (χέρι του Τιάγκο Σίλβα) και ο Αζάρ σκόραρε για το 2-1. Στη συνέχεια η Παρί προσπάθησε για την ισοφάριση και το πέτυχε στο 114′ με κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα.