Φανερά απογοητευμένος για την εξέλιξη του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδη, μετά τη διακοπή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» άφησε αιχμές για την ΕΠΟ, τη διαιτησία, αλλά και για την απόφαση της οριστικής διακοπής της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα:

«Πιστεύω η τηλεόραση να δείξει τους λόγους που έγινε η διακοπή. Εγώ δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Όσο και να προσπαθούμε 65.000 κόσμο, όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο με Γκιρτζίκηδες και τέτοιες διαιτησίες, χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, δεν θα δούμε το ποδόσφαιρο μπροστά.

»Εγώ πιστεύω πως η πολιτεία έχει τη διάθεση να το αλλάξει. Εμείς θα είμαστε σε αυτή την πορεία για να βοηθήσουμε να αλλάξει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είδατε τον παλμό, ήρθαν από όλη την Ελλάδα 70.000 κόσμος και είδατε όλοι ότι η συμπεριφορά τους, ήταν κόσμια.

»Δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει πιάσει πάτο. Όλοι αυτοί οι Καλογερόπουλοι, Ζωγράφοι, Γκιρτζίκηδες κλπ. είναι άκρως επικίνδυνοι».