Το ματς του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Ερμιονίδα (η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 με σκόρερ τους Ανάκογλου, Ντούνη, Αραβίδη και Ντακόλ) γρήγορα ξεχάστηκε, άλλωστε ήταν συνήθης κατάσταση για την Ενωση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα είναι αφοσιωμένο στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό, φάνηκε αυτό και από την ομιλία του προπονητή της ομάδας Τραϊανού Δέλλα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. «Ηρθε η ώρα να καταλάβετε το μεγαλείο της ΑΕΚ. Το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο από κόσμο. Μέσα στο γήπεδο όμως θα είστε μόνο εσείς. Εντεκα εναντίον έντεκα. Εσείς και αυτοί. Και θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό και ηρεμία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ενωσης, ο οποίος ενόψει του μεγάλου στοιχήματος για την ΑΕΚ της Β’ Εθνικής έχει ένα και μόνο δίλημμα όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους εξαιρετικούς σε όλη τη σεζόν Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο ποιοι θα είναι οι δύο που θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Τα αποτελέσματα του Νότιου Ομίλου: ΑΕΚ – Ερμιονίδα 4-0, Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος 0-1, Ηρακλής Ψαχνών – Φωστήρας 4-2, Καλλιθέα – Παναχαϊκή 2-1, Πανηλειακός – Επισκοπή 0-3 (άνευ αγώνα). Σήμερα παίζουν Χανιά – Απόλλων Σμύρνης. Στη βαθμολογία: ΑΕΚ 53, Παναχαϊκή 41, Απόλλων Σμύρνης 40.

Τα αποτελέσματα του Βόρειου Ομίλου: Λαμία – Ζάκυνθος 2-1, Αγροτικός Αστέρας – Φωκικός 1-0, Αιγινιακός – Πιερικός 1-1, Απόλλων Καλαμαριάς – Εθνικός Γαζώρος 1-1, Τύρναβος – Ολυμπιακός Βόλου 0-0, Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0. Στη βαθμολογία: Ηρακλής 51, Λαμία 41, Ολυμπιακός Βόλου 36.