Η Κάρι Φίσερ, η γνωστή σε όλους πριγκίπισσα Λέια του «Πολέμου των Αστρων», δήλωσε ότι είναι πεπεισμένη πως η νέα ταινία Star Wars με τίτλο «The Force Awakens» είναι… καταραμένη, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο λίγες ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του συμπρωταγωνιστή της Χάρισον Φορντ σε συντριβή μικρού αεροσκάφους.

Η Κάρι Φίσερ είπε στην βρετανική Mail: «Τα πράγματα συμβαίνουν ανά τρία. Είμαι έτοιμη να τηλεφωνήσω στον Μαρκ Χάμιλ (τον ηθοποιό που ερμηνεύει τον Λουκ Σκάιγουοκερ) για να δω αν είναι καλά. Έχω ένα φρικτό προαίσθημα, ότι υπάρχει μια κατάρα εδώ».

Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ και Μαρκ Χάμιλ στα πρώτα «Star Wars»

Και η Κάρι Φίσερ συμπλήρωσε: «Την περασμένη Κυριακή έβρεχε πολύ στο Λος Άντζελες. Οδηγούσα και συνέβη ένα ατύχημα. Δεν ήταν πολύ σοβαρό και δεν τραυματίστηκα, αλλά είναι το πρώτο αυτοκινητιστικό στο οποίο είχα εμπλοκή. Οδήγησα σπίτι και τότε έφυγε ο τροχός από την BMW μου». Η ίδια τόνισε ότι θα μπορούσε να είχε πεθάνει εάν ο τροχός είχε φύγει στον αυτοκινητόδρομο.

«Έπειτα παρακολουθούσα τις ειδήσεις και είδα ότι ο Χάρισον τραυματίστηκε σε δυστύχημα. Ανησυχώ ότι πρόκειται για την κατάρα του Star Wars» τόνισε.

Ο Χάρισον Φορντ είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στην αρχή των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Star Wars».