Με πέναλτι του Καϊκούτ στο 54′ και σουτ του Ντιόγκο στο 77′, η Κέρκυρα νίκησε εντός έδρας 2-0 την Καλλονή, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 35′, λόγω αποβολής του Αντέγιο με 2η κίτρινη κάρτα.

Το ματς δεν είχε ρυθμό και ελάχιστες καλές φάσεις, ειδικά στο α’ ημίχρονο, με την Κέρκυρα να έχει μια ανούσια υπεροχή και την Καλλονή να γίνεται απειλητική στο 5′, όταν το σουτ του Λεοζίνιο απέκρουσε με δυσκολία ο Κουτζαβασίλης.

Ομως στο 35′ άλλαξαν οι ισορροπίες, καθώς ο Αντέγιο τιμωρήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ετσι, οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό προβάδισμα και στο 44′ είχαν την καλύτερη στιγμή για να ανοίξουν το σκορ, όταν σε κόρνερ ο Ναγιάρ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Τελικά, το προβάδισμα για την Κέρκυρα ήρθε στο 54′ με πέναλτι, που κέρδισε ό Καϊκούτ από τον Αναστασιάδη. Το εκτέλεσε ο ίδιος κι έκανε το 1-0.

Και στο 77′ ο Ντιόγκο με διαγώνιο σουτ, εδραίωσε τη νίκη της ομάδας του. Τα υπόλοιπα λεπτά αποδείχθηκαν διαδικαστικά και το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 35′ Αντέγιο (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καϊκούτ, Ανδρεόπουλος – Μανούσος, Πιπίνης,

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ναγιάρ (89′ Κρητικός), Καϊκούτ (69′ Λεάλ), Γκαζαριάν (91′ Κόντος), Μαρκόβσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Κουμπούτια, Φάμπιο.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (78′ Μίνγκας), Λεοζίνιο (38′ Κριπιντίρης), Μανούσος, Ντελγκάδο, Πιπίνης (68′ Πετρόπουλος).