Χανιά και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρώτη τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Ριζούπολης προηγήθηκε με πέναλτι του Σουάνη στο 75΄ ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Κρητικός στο 81΄.

Μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση του στο δεύτερο μισό του αγώνα. Τα Χανιά απείλησαν με σουτ του Ρόχας στο 48΄ που πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 56΄ οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλή διπλή ευκαρία αρχικά με το σουτ του Κρητικού που απέκρουσε ο Πιτκά αλλά η μπάλα κατέληξε και πάλι στον Κρητικό που ξανασούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα υπερασπίστηκε και πάλι με επιτυχία την εστία του.

Ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι στο 75΄ όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ανέτρεψε τον Βάντερσον σε τετ-α-τετ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σούανης που έστειλε την μπαλα στο κέντρο της εστίας κάνοντας έτσι το 1-0. Τα Χάνια πίεσαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 81΄ με την κεφαλιά του Κρητικού.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες: Εσόνο, Γκούμας, Κοντέων, Σικαλιάς – Λαγός, Ηρακλής

Χανιά (Σ. Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Γανώτης), Εσόνο, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Ενγκουέμ, Γκονζάλες, Ρόχας (80΄ Αλέκου), Πάγκαλος, Κρητικός.

Απόλλων Σμύρνης (Α. Βοσνιάδης): Πίτκας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ηρακλής (89΄ Χατζής), Πινέιρο, Άρσιτς (61΄ Φαρία), Βάντερσον, Λαγός (54΄Σουάνης, Τζιώρας.