Ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει! Ο Αναστόπουλος και οι 15 παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής χθες στο Ηράκλειο γράφοντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις (υπό τις συνθήκες που αγωνίστηκαν οι Κρητικοί) της φετινής σεζόν, ενώ παράλληλα εξανάγκασαν ουσιαστικά τον Αγγελο Αναστασιάδη σε παραίτηση από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ!

«Είναι από τις πιο άσχημες ημέρες στην καριέρα μου. Την ευθύνη την παίρνω εγώ» είπε αρχικά ο Αναστασιάδης, για να ρίξει στη συνέχεια τη βόμβα: «Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα θέσω στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους το είπα και τώρα. Το είπα και στον κ. Αγγελίδη. Είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσω πρόβλημα. Η απόφαση είναι της διοίκησης».

Από την πλευρά της διοίκησης του ΠΑΟΚ τονιζόταν ότι δεν θα ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ χωρίς να κρύβεται η δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας. Πάντως τα πρώτα σενάρια για τον αντικαταστάτη του κ. Αναστασιάδη κυκλοφόρησαν ήδη στη Θεσσαλονίκη και έκαναν λόγο για τον Βλάνταν Ιβιτς (προπονητής της ομάδας νέων) και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Κοσταρικανός Τζορτζ και ο Κουτσιανικούλης έκαναν τεράστια ζημιά στον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος ήταν ασταμάτητος στο πρώτο μέρος. Ανοιξε το σκορ στο 11′ έπειτα από ασίστ του Κουτσιανικούλη (1-0), ενώ κέρδισε και το πέναλτι στο 31′ (ανατροπή από τον Κόστα), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λαμπρόπουλος. Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Παπαδόπουλο (52′) και ξαναμπήκε στο παιχνίδι, όμως η φλύαρη εδαφική υπεροχή του δεν του έδωσε τίποτα. Ετσι ο ΟΦΗ καθάρισε το παιχνίδι στο 82′ με τον Λαμπρόπουλο να βγάζει στον κενό χώρο τον Κουτσιανικούλη και αυτός να κάνει το τελικό 3-1.

ΟΦΗ: Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (90′ Μανιδάκης), Ροβίθης (66′ Μερεμπασβίλι), Τζορτζ (72′ Μαραθιανός).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Κατσικάς, Μαντούρο, Γκολάσα (82′ Κουλούρης), Νομπόα, Περέιρα, Μακ, Παπαδόπουλος.