Την επιθυμία της να προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσωπο από την Εκκλησία εξέφρασε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στον Βήμα FM. Συγκεκριμένα, η κ. Ξουλίδου πρότεινε τον πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ να είναι από την Εκκλησία o Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πιάνετε το πνεύμα μου και θα το επιθυμούσα πάρα πολύ να είναι ένα εκκλησιαστικό πρόσωπο. Αν με ρωτούσαν, θα είχα να το πω κιόλας. Θα πρότεινα τον πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό» δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τόνισε ότι δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για το πρόσωπο του κ. Αβραμόπουλου. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή ότι «όταν συζητείται ένα πρόσωπο, καίγεται κιόλας».

«Θα ήθελα έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δεν θα είναι ανδρείκελο και μαριονέτα, που θα έχει πολιτική σκέψη και βούληση, και ό,τι του πηγαίνει η Βουλή να μην το υπογράφει με κλειστά μάτια, αλλά να έχει σκέψη και μυαλό. Αυτό που γινόταν τον τελευταίο καιρό, με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, πρέπει να σταματήσει. Και πρέπει ο ΠτΔ να είναι ένα πρόσωπο κύρους και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και να έχει άποψη» πρόσθεσε η κ. Ξουλίδου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από