«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα πολιτών που θα είναι στη Βουλή την επόμενη μέρα, εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει» τόνισε, από τα Τρίκαλα, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία, ο κ. Καμμένος επανέλαβε -μεταξύ άλλων- πως οι ΑΝ.ΕΛ. επιδιώκουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, «με συγκεκριμένες δικές μας κόκκινες γραμμές» και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα ας επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θέλει να κάνει. Εμείς δεν είμαστε ΔΗ.ΜΑΡ. (...) Η ΔΗ.ΜΑΡ. πάντα λειτουργούσε ως το μπαστούνι της εκάστοτε εξουσίας, διαπραγματευόταν θέσεις κυβερνητικές και έκανε κωλοτούμπες (...) Εμείς θέλουμε να είμαστε εταίροι και όχι πολιτικές εταίρες».

Απαντώντας στις επισημάνσεις του Πρωθυπουργού, σε συνέντευξή του, για το εάν οι ΑΝ.ΕΛ. είναι ευρωπαϊκό κόμμα, υπογράμμισε ότι το κόμμα του «είναι ένα ευρωπαϊκό κόμμα, αλλά στις αρχές της Ευρώπης των εθνών κρατών, των κυρίαρχων κρατών» και πρόσθεσε: «Στην Ευρώπη της κ. Μέρκελ, στην Ευρώπη της ευρωπαϊκής ενοποίησης μέσω της τραπεζικής ενοποίησης, με τη γερμανική επικυριαρχία, με τη διοίκηση των χωρών σαν υπό κατοχή κράτη, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, εμείς λέμε όχι».

Για τη Νέα Δημοκρατία είπε πως είναι μόνο η σημαία, την οποία ο κ. Σαμαράς θέλει να έχει στα χέρια του και δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από