Με δύο αμφισβητούμενα πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Απόστολος Αμπάρκιωλης και απέφεραν το 1-0 με τον Μπεν στο 18′ και την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τριποτσέρη στο 30′ (όχι όμως και το 2-0, καθώς ο Λόρια απέκρουσε το σουτ του Μπαργκάν), η Βέροια συνέτριψε (4-1) τον ΟΦΗ επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Η πιο δυνατή στιγμή, βέβαια, είχε πρωταγωνιστή τον σκόρερ της ισοφάρισης Γιώργο Μακρή (στο 38′), ο οποίος μετά την αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές του ΟΦΗ προς τον Αλεξάντερ Πέσιτς, που φέρνουν τους Κρητικούς στην τρίτη θέση από το τέλος με 14 βαθμούς, δεν είχε το κουράγιο να πανηγυρίσει. Μετά το 4-1 που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Παυλίδη (38′), Καλτσά (39′) και Μπεν (59′), ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι «ο διαιτητής μάς αντιμετώπισε σαν νεοφώτιστη ομάδα», ενώ ο Νίκος Μαχλάς μίλησε για «διαιτητικό σφαγείο» και για «ελληνικό ποδόσφαιρο που βρωμάει από παντού».

Bέροια: Καντιμοίρης, Οστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν (62′ Κάμπορα), Μπεν, Μπατιόν, Αραγονές, Βεργώνης (70′ Αρτσε), Καλτσάς (76′ Εσπάρθα), Βέρτζος.

ΟΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46′ Καλάιτζιτς), Τζορτζ (69′ Μαραθιανός), Ροβίθης, Λαμπρόπουλος (56′ Μανιδάκης), Στάθης, Φάζος, Μακρής.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ