Απολύθηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», στο περιθώριο του σχολιασμού του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη.

Ο 65χρονος προπονητής τόνισε ότι σήμερα το πρωί τον πήραν από τη διοίκηση του συλλόγου και τον ενημέρωσαν για τη λύση της συνεργασίας τους, χωρίς να έχει προκύψει κάτι σε προηγούμενες επαφές τους:

«Με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας μας. Δεν ξέρω αν φταίει τα αποτελέσματα ή το γεγονός ότι έχουμε αρκετές ισοπαλίες, αφού η ομάδα μετράει μόλις πέντε ήττες. Δεν χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο επί του θέματος», τόνισε σχετικά ο Μαντζουράκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη.

Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα μας αναγκάζουν να προβούμε σε ενέργειες που ίσως σταθούν ικανές να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας.

Έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία της Καλλονής μας, διατηρώντας την ομάδα πέρυσι, παρά τις αντιξοότητες, στη Superleague και βάζοντας τις βάσεις για την επίτευξη του φετινού στόχου, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Ματζουράκη για όσα μας έδωσε με την παρουσία του στον πάγκο μας, και να δηλώσουμε ότι φεύγει ως φίλος που θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας.Του ευχόμαστε καλή συνέχεια».