Νικήτας Κακλαμάνης

Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ

Τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ επισκέφθηκε χθες το πρωί ο Νικήτας Κακλαμάνης. Στους υπευθύνους της Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων ο κ. Κακλαμάνης παρέδωσε τα χρήματα που θα χρησιμοποιούσε για την έκδοση προεκλογικού φυλλαδίου και παράλληλα εξήρε το έργο εργαζομένων και διοίκησης.

Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Υποψήφια στη Β’ Αθηνών με τη ΝΔ

Τις γειτονιές της Β’ Αθηνών περπατά καθημερινά η υποψήφια βουλευτής Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Η κεντρική προεκλογική ομιλία της έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Στάνλεϊ (Πλατεία Καραϊσκάκη, αίθουσα Ικαρος).

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Υποψήφιος στη Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ

«Σε έναν χώρο και σε ένα ιστορικό κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ, όταν είσαι μέσα και με τόσο μεγάλη διαδρομή, πρέπει να παραμένεις και να μην κρύβεσαι, να λες την άποψή σου και να μη φεύγεις. Και εγώ έχω συγκρουστεί με τον Βενιζέλο και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι θα φύγω από το κόμμα μου».

Δημήτρης (Μίμης) Δερμιτζάκης

Υποψήφιος στο Λασίθι με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εντατικό πρόγραμμα περιοδειών και επισκέψεων ακολουθεί ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Λασιθίου, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 του μήνα οπότε θα μιλήσει στους ψηφοφόρους του κόμματος στην Ιεράπετρα, μαζί με τους άλλους τρεις υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό.

Νίκος Τσούκαλης

Υποψήφιος στην Αχαΐα με τους

Πράσινους-Δημοκρατική Αριστερά

«Ο κ. Δραγασάκης, εμφανώς ανήσυχος, είπε ότι ο ΕΝΦΙΑ και μέχρι την κατάργησή του με νόμο πρέπει να πληρώνεται. Ο κ. Παππάς – προφανώς εκφράζοντας τον κ. Τσίπρα – εμήνυσε προς τους φορολογουμένους στάση πληρωμών. Και εν τω μεταξύ η δημοσιονομική μαύρη τρύπα προσλαμβάνει διαστημικά χαρακτηριστικά».

Νίκος Χανιάς

Υποψήφιος στην Κορινθία με το ΠΑΣΟΚ

Πρόκειται ίσως για τον μοναδικό υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος επέστρεψε στο κόμμα ύστερα από σύντομη διαδρομή στον ΣΥΡΙΖΑ. Επειτα από χρόνια συνδικαλιστικής δράσης στον χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας (υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα) ως απόστρατος πλέον ο Νίκος Χανιάς κάνει χιλιόμετρα αυτές τις ημέρες στην Κορινθία, επισκεπτόμενος συνοικίες και χωριά.