Υποψήφιος στη Μεσσηνία και τη Β' Θεσσαλονίκης, θέλοντας όπως σημειώνουν κύκλοι της Συγγρού να συμβολίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη Μακεδονία και τη βόρεια Ελλάδα όχι μόνο στους τομείς της οικονομίας και της ανάπτυξης αλλά και στα εθνικά θέματα, θα είναι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Με τα ψηφοδέλτια, που παρουσιάζει την Παρασκευή, η ΝΔ επιχειρεί «άνοιγμα» όπου περιλαμβάνονται πολλά πρόσωπα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ανανέωση αγγίζει το 55%. 

Διαβάστε εδώ τις λίστες με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Η Ντόρα Μπακογιάννη επιστρέφει στην Α' Αθηνών, από το Επικρατείας του οποίου ήταν επικεφαλής το 2012.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης. 

Ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιος στην Άρτα και η Μίκα Ιατρίδη στη Ρόδο.

Ο Θανάσης Λιούτας που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος στην Καρδίτσα.

Υποψήφιοι θα είναι ο πρώην δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, στη Φθιώτιδα, όπως και ο Θανάσης Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λάρισας, στο νομό Λάρισας.

Στην Αχαΐα ο Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο Γιώργος Κασαπίδης. Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες. Στον Έβρο ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης. Στην Αρκαδία η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη. Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας. Ο Κώστας Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης, στη Β΄ Αθηνών, όπου, επίσης, θα είναι υποψήφια η Ντόρα Πετραλιά. Στην Α’ Πειραιά, η Νόνη Δούνια. 

Στο μεταξύ δεδομένη θεωρείται η τοποθέτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θόδωρου Φορτσάκη στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από