Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρκετό χρήμα να ρίξει στην αγορά και τα τρελά σενάρια δεν περιορίζονται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά αφορούν και το καλοκαίρι.

Τόσο ο βρετανικός Τύπος όσο και ο ισπανικός έχουν ήδη εμπλέξει στα δημοσιεύματά τους τον Γκάρεθ Μπέιλ. Το χθεσινό ρεπορτάζ της ισπανικής «As» προσδιορίζει μάλιστα και το ποσό που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον ουαλό άσο. Η «As» αναφέρει λοιπόν ότι ο αγγλικός σύλλογος μπορεί το καλοκαίρι να δώσει και 153 εκατ. ευρώ!

Από την άλλη πλευρά, όμως, η Ρεάλ –σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα –δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει την παραχώρηση του Μπέιλ, για τον οποίο αναφέρει πως είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παραμονή του στη Μαδρίτη.

Η «As» προχώρησε και σε έρευνα μέσα από την ηλεκτρονική της έκδοση, στην οποία το 54% δεν είναι αντίθετο στην παραχώρηση του Μπέιλ, αν πρόκειται για τόσο μεγάλο ποσό.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Λουίς φαν Γκάαλ είχε πει πρόσφατα πως θέλει έναν ή δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή και έναν ικανό ακραίο επιθετικό.

Στο μεταξύ, η «Ντέιλι Μίρορ», επικαλούμενη ιταλό μάνατζερ, ανέφερε ότι η Γιουνάιτεντ είναι κοντά στην απόκτηση του ολλανδού μέσου Κέβιν Στρότμαν από τη Ρόμα.